20 Şubat 2011 Pazar

hamile bantları

Hamile olduğunuzu  öğrendiğiniz o  ilk  andan  sadece  bir  kaç  hafta   sonra karnınız ufaktan büyümeye başlar. Hamile kıyafetleri giymek için henüz çok erkendir ama kendi kıyafetleriniz de üzerinizde eskiden olduğu sığamazsınız. Bodylerin belleri hafiften açılmaya, pantolonların en üst düğmesi kapanmamaya başlar. İşte hamile bandının görevi tam da bu noktada başlıyor.
Hamile Bantının  Kullanım Şekli 1:Artık göbeğinizin iyiden iyiye büyümüştür. Bandı karnınızın tamamını saracak şekilde kullanabilirsiniz. Eşsiz dokusu sayesinde otururken ya da yürürken aşağıya sıyrılmayacaktır. Hala eski giysilerinizi giyebilir ya da hamile kıyafetlerine mahkum olmadan normal giysileri giyebilirsiniz.
Hamile Bantının Kullanım Şekli  2:Karnınızı   hamile  olduğunuz  dönemde eğer  üşütürseniz ; bebeğiniz  hem , karnınızdayken  hemde  doğduktan   sonra   gaz  sancılı  olur.Hamile  bantı   kullandığınızda  bu  sorunuda  çözmüş  oluyorsunuz.Çünkü  bu   bantlar   göğüs   altından  kasıklarınıza  kadar   olan  kısmı  sardığı   için  sizi   ve  bebeğinizi   üşütmez.Kullanılan kumaşlar  %100  pamuk  olduğu  için  terleme  de  yapmaz.
Hamile Bantının Kullanım Şekli 3:Doğum yaptınız ama hala eski giysilerinize sığamıyorsunuz. Hamile bandı yine elinizin altında ve böylece doğum kilolarınızı başarıyla saklıyorsunuz.
Hamile Bantı Kullanım Şekli 4:Doğumdan sonra  karnınızın  sarkmaması  ve  göbek  oluşmaması için  karnınızı  sıkıca  sarmanız  gerekiyor  işte   bu  esnada   da   hamile  bantları  sizin  kurtarıcınız.Sizi   sıkıca   sardığı  için   tam bir  korse  görevini  görüyor
Hamile Bantı Kullanım Şekli 5 :İsterseniz doğumdan  sonrada  şık  bir  straplez  bluz  olarak  da  kullanabilirsiniz.
Hamile Bantı Kullanım Şekli  6:İsterseniz  hamileyken,isterseniz  doğumdan  sonra  yada  deniz  kenarında  fazla  kiloları  saklamak için  toparlayıcı  bir  pareo  olarak da  kullanabilirsiniz.
Beden: 1-2-3-4
Değişik  desenlerimiz mevcuttur.
fiyatı:10 tl